Klar for landgang! 26.08.2014

Søndag 3. august fikk vi endelig klaff med vær og folk tillgjengelig. Vi startet, og lastet opp utstyr sent på ettermiddagen og klokken 21.30 var vi i gang med slepingen.

Vi måtte laste om et par ganger får å få rett stabilitet på flåten, men når vi hadde gjort det var det klart for sleping utover. Vi var to båter som dro i forveien for å gjøre alt klart til flåten med betongen kom.

Klokken 02.30 kom de, og etter en runde med sjauing var vi klar til å blande. Det gikk med cirka 2.500 kilo ferdigmørtel som vi blandet der ute. Vann fikk vi fra sisternen som hørte til tomannsboligen.

Vi var ferdig med støpingen klokken 5, og etter rydding var det bare å kjøre hjem etter en veldig vellykket natt. Vi har endelig fått støpt feste til landgangen, og er klar for neste etappe på Fyret.

Vi som var ute var: Jon Petter Pedersen, Ole Petter Pedersen, Dag Torleif Andersen, Rikard Andersen, Olav Anton Marken, Nikolas Moe, Ronny Johansen, Maarten Van Rossum, Gynther Pettersen, Robert Strand, Torgrim Johansen og Einar Johansen

Betong og utstyr fraktes i et farkost som vanligvis brukes til dyretransport

Her støpes det feste til landgang

Ole-Petter og Torgrim frakter sementblander